N

a

š

i

K

o

l

e

s

a

r

s

k

i

V

o

d

i

č

i

Naši Kolesarski Vodiči
OurGuides

Tim

Tim, lokalni vodič in vrhunski športnik, vas vabi na odkrivanje skritihkotičkov svoje domače dežele. Njegovo znanje o okolici, strast do športa inspretnosti mizarja združuje v nepozabno izkušnjo raziskovanja naravnih lepot.Tim je več kot le vodič – je navdihujoča osebnost, ki vas popelje na potovanjeskozi slikovite steze, odkrivanje najlepših razglednih točk ter spoznavanjelokalne kulture in zgodovine. Bodite pripravljeni na kolesarske dogodivščine,ki vključujejo neverjetne športne podvige in ob tem odkrivanje izjemnihpodrobnosti narave ter ročno izdelanih lesarskih mojstrovin. S Timom bostedoživeli pravo lokalno izkušnjo, polno pustolovščin in izjemnih spominov.

OurGuides

Nenad

Sem Nenad, navdušen kolesarski vodnik, specializiran za raziskovanjelepih poti in naravnih pokrajin na dveh kolesih. Z leti izkušenj pri vodenjukolesarskih tur vas vabim na nepozabno kolesarsko pustolovščino. Moj cilj jezagotoviti izjemno doživetje, polno osupljivih pokrajin, skritih draguljev inlokalnih znamenitosti. Med našim potovanjem boste doživeli svobodo vožnje poslikovitih poteh, občudovali dih jemajoče razglede in odkrivali zgodovinske terkulturne zaklade naše dežele. Poglobite se v to kolesarsko pustolovščino, kjer bomoskupaj ustvarili trajne spomine.


OurGuides

Matjaž

Matjaž, izkušen vodnik in prijeten družabnik, vabi na raziskovanječarobnih destinacij skupaj z Vami. S svojimi leti izkušenj pri vodenjuobljublja obogatitveno potovanje, polno zanimivih zgodb in izjemnih vpogledov.Njegovo obsežno poznavanje krajev, združeno z prijaznim značajem, zagotavljaprivlačno in prijetno izkušnjo. Pridružite se Matjažu na pustolovščini, kjerbodo njegovo znanje in prijetna narava vsak trenutek spremenili v nepozabnespomine.