Tura po Tromeji

Na Tromeji, kjer se stikajo meje in srca, vas vabimo na odkrivanje edinstvenih razgledov in srečanje treh kultur v objemu mogočnih gora.

Trajanje Kolesarskega Izleta
3 - 10 dni
Min Število Udeležencev
Min 2 osebi
Dodatne Aktivnosti
Plavanje, spuščanje po jeklenici, jadralno padalstvo, ...
Zahtevnost
Srednja
Hidden Juwels in Alps

A place to escape and become one with the willderness.
Have all the experiences

No items found.

Zagotovite si nepozabno kolesarsko doživetje od idiličnega mesta Kranjska Gora do vrha Tromeje z našo navdihujočo kolesarsko turo. Ta slikovita in razburljiva pot vas bo popeljala skozi osupljive naravne pokrajine, omogočila boste doživeli čudovito kulturno dediščino ter se povzpeli na vrh, kjer se stikajo meje med Slovenijo, Italijo in Avstrijo.

Na začetku poti v Kranjski Gori se boste podali skozi slikovite gozdne steze in mirne ceste, obkroženi z gorskimi vrhovi ter zelenimi travniki. Pot vas bo vodila skozi čudovite alpske pokrajine, ki vam bodo nudile osvežujoč in navdihujoč občutek.

Med vožnjo navzgor boste postopoma osvajali višinske metre in uživali v prečudovitem razgledu na Julijske Alpe. Ob poti boste imeli priložnost opazovati naravne lepote ter uživati v tišini in svežem alpskem zraku.

Ko dosežete vrh Tromeje, vas bo navdušil osupljiv razgled na tri države - Slovenijo, Italijo in Avstrijo. To je edinstveno mesto, kjer se srečujejo različne kulture, jeziki in običaji. Tu si boste lahko privoščili oddih in uživali v čudovitem panoramskem razgledu, preden se boste vrnili nazaj v Kranjsko Goro.

Naša kolesarska tura do vrha Tromeje je primerna tako za izkušene kolesarje kot tudi za tiste, ki si želijo sproščenega odkrivanja čudovite narave. Z našimi strokovnimi vodniki boste brezskrbno uživali v tej nepozabni kolesarski avanturi, ki bo zagotovo pustila trajne spomine.

Pridružite se nam in doživite čarobnost alpskega sveta med vožnjo od Kranjske Gore do vrha Tromeje ter spoznajte edinstveno harmonijo treh držav na enem samem vrhu. Dodatno raziskujte naravni rezervat Zelenci, ki še dodatno obogati in obogati vašo kolesarsko avanturo.

Book Now