Gozdni Pobeg

Ko je življenje preveč, pustite vse in uživajte v gozdu.

Trajanje Kolesarskega Izleta
3 - 6 dni
Min Število Udeležencev
min 2 osebi
Dodatne Aktivnosti
Zip line
Zahtevnost
Lahka
Hidden Juwels in Alps

A place to escape and become one with the willderness.
Have all the experiences

No items found.

Raziščite osupljivo kolesarsko potovanje skozi slikovite pokrajine Slovenije - dobrodošli na kolesarski turi, ki se začne v očarljivi Kranjski Gori in vas popelje skozi nepozabne kraje ter čudovito alpsko okolje.

Vaša kolesarska avantura se prične v idilični Kranjski Gori, obkroženi z vrhovi gora. S kolesom se boste podali skozi slikovito Gorje, kjer se boste lahko čudili lepotam neokrnjene narave ter uživali v pogledih na okoliške hribe.

Pot vas bo vodila proti očarljivi Pokljuki, kjer boste doživeli čarobnost gozdov, čistost gorskih potokov ter edinstvene razglede na Julijske Alpe. Kolesarjenje skozi Pokljuko bo priložnost za raziskovanje naravnih biserov, ki jih ponuja ta izjemni del Slovenije.

Nadaljevali boste pot proti Bovcu, kjer boste kolesarili med mogočnimi gorskimi vrhovi ter se osvežili ob kristalno čisti Soči. Sprostili se boste v okolju alpske lepote in občudovali lepoto reke Soče.

Na koncu se boste vrnili nazaj v Kranjsko Goro, polni nepozabnih spominov na potovanje skozi slikovite kraje, ki jih ponuja ta del Slovenije. Naša kolesarska tura omogoča izjemno priložnost za raziskovanje narave, odkrivanje kultur ter uživanje v aktivnostih na prostem v neokrnjenem okolju alpskih gora.

Ne glede na to, ali ste izkušen kolesar ali ljubitelj narave, vas vabimo, da se nam pridružite in doživite nepozabno kolesarsko dogodivščino skozi slikovite slovenske pokrajine. Za več informacij o naših kolesarskih poteh in rezervacijah, sledite naši spletni strani ter se pripravite na nepozabno doživetje v objemu narave!

Book Now