Alpska Tura

Ko potrebujete oddih od vsakdana, se izgubite v veličastju Alp in poiščite mir v gorskih višavah.

Trajanje Kolesarskega Izleta
5 - 10 dni
Min Število Udeležencev
Min 2 osebi
Dodatne Aktivnosti
Spuščanje po jeklenici, jadralno padalstvo, pokušnja vin, rafting, ...
Zahtevnost
Težka
Hidden Juwels in Alps

A place to escape and become one with the willderness.
Have all the experiences

No items found.

Raziščite lepote Slovenije na kolesarski poti - dobrodošli na nepozabni kolesarski avanturi, ki se prične v očarljivem Bledu, nadaljuje skozi slikoviti Bohinj ter Goriška Brda kot možnost in se zaključi ob Mostu na Soči.

Vaše kolesarsko doživetje začnemo v pravljičnem Bledu, kjer boste uživali v razgledu na slikovito jezero in okoliške gorske vrhove. S kolesom se boste podali skozi čudoviti Bohinj, kjer bodo bujni gozdovi, kristalno čisto jezero ter naravne lepote naredile vašo vožnjo nepozabno.

Razširitev poti preko slikovitih Goriških Brd vam omogoča, da se potopite v čudovito pokrajino, ki je znana po vinogradih ter neverjetnih razgledih.

Pot vas nato popelje proti končni destinaciji, Mostu na Soči, kjer boste doživeli čarobno okolje ob reki Soči ter se prepustili lepoti te kristalno čiste reke.

Vrnitev na začetno točko bo zaznamovana z nepozabnimi vtisi in čudovitimi spomini na potovanje skozi najlepše kotičke Slovenije. Naša kolesarska tura vam odpira vrata v svet naravnih lepot, lokalne kulture ter aktivnosti na prostem v čudovitem okolju slovenskega podeželja.

Ne glede na vaše kolesarske izkušnje ali ljubezen do narave, vas vabimo, da se nam pridružite na tej kolesarski dogodivščini ter doživite neponovljivo avanturo! Za več informacij o naši kolesarski poti in rezervacijah obiščite našo spletno stran ter se pripravite na nepozabno doživetje!

Book Now