Naše nastanitve

Ponujamo vam različne tipe nastanitev glede na vaše želje.

– privat soba s kopalnico v Co-working pisarni za 2 osebi

– apartmaja za 4 osebe, od katerih ima eden tudi savno. Oddaljena samo 50m od Co-working pisarne, kjer lahko preživite svoje delovne počitnice v stilu pravih digitalnih nomadov.

– luksuzno opremljen apartma Jacob’s Creek za 6 oseb.

– počitniško hišico v Gozd Martuljku za 7 oseb, v objemu narave in s pogledom na veličasten Špik.

 

Soba v Co-workingu za digitalne nomade
Od 20€ na noč

Soba v Co-workingu za digitalne nomade

Si Digitalni Nomad?Bi preživljal aktivne počitnice z možnostjo dela na daljavo s pisarni le korak od narave Julijskih Alp spredi Kranjske Gore?Pridi in preživi čas v Kranjski Gori! Naša pisarna ti ponuja vse kar potrebuješ za delo na daljavo.Želiš preživljati počitnice pri nas BREZPLAČNO? Si ustvarjalec multimediskih vsebin? Z veseljem sodelujemo z ustvarjalci multimedijskih vsebin za YouTube, Instagram in TikTok!Pokaži in povej nam kakšne vsebine nam lahko ponudiš in kdaj bi želel bivati pri nas. Izpolni obrazec na dnu strani!
Fox’s Den  – Apartma s savno
Od 59€ na noč

Fox’s Den – Apartma s savno

Apartma se nahaja v bližini centra Kranjske Gore. Ima vse, kar potrebujete za prijetno bivanje - dobro opremljeno kuhinjo, sodobno kopalnico s tušem, spalnico, lepo dnevno sobo s TV in savno. Dodatna značilnost tega stanovanja je prostor za coworking le 50 m stran, ki ga lahko naši gostje brezplačno uporabljajo.Naš apartma se nahaja v pritličju velike stavbe, kjer najdete tudi druge apartmaje, trgovine, restavracijo in bar.
Jacob’s Creek DeLuxe Apartma
Od 90€ na noč

Jacob’s Creek DeLuxe Apartma

Jacob's Creek apartma je svetel apartma z odličnim pogledom na smučišče Kranjska Gora in bližnje gore. Apartma se nahaja le 10 minut hoje od središča Kranjske Gore. Lahko sprejme do 6 gostov. Apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni / jedilni prostor, spalnico z zakonsko posteljo in ločeno kopalnico s kadjo. Brisače in posteljnina so na voljo. Obstaja tudi TV in Wi-Fi dostop do interneta, ki je našem gostu na voljo brezplačno. Za hišo je vrtna terasa (deli jo z drugim stanovanjem). Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče.  
Jacob’s Lodge
Od 90€ na noč

Jacob’s Lodge

Jacob's Lodge vam ponuja vse, kar potrebujete za prijeten in prijeten oddih. Lodge se nahaja v čudoviti vasici Gozd Martuljek in ima čudovit razgled na gore. Lahko sprejme do 7 ljudi.
Wolf’s Lair
Od 39€ na noč

Wolf’s Lair

Apartma Wolf's Lair je priročno majhno stanovanje v bližini središča Kranjske Gore. Ima vse, kar potrebujete za prijetno bivanje - dobro opremljeno kuhinjo, sodobno kopalnico s tušem, udobno spalnico in lepo dnevno sobo s TV (Netflix, HBO & YouTube). Dodatna ponudba tega stanovanja je prostor za coworking samo 50 m stran, ki ga lahko naši gostje brezplačno uporabljajo.Stanovanje je na novo obnovljeno in moderno. Nahaja se v pritličju velike stavbe, kjer najdete tudi druge apartmaje, trgovine, restavracijo in bar.