Naše nastanitve

Ponujamo vam različne tipe nastanitev glede na vaše želje.

– privat soba s kopalnico v Co-working pisarni za 2 osebi

– apartmaja za 4 osebe, od katerih ima eden tudi savno. Oddaljena samo 50m od Co-working pisarne, kjer lahko preživite svoje delovne počitnice v stilu pravih digitalnih nomadov.

– luksuzno opremljen apartma Jacob’s Creek za 6 oseb.

– počitniško hišico v Gozd Martuljku za 7 oseb, v objemu narave in s pogledom na veličasten Špik.

 

Soba v Co-workingu za digitalne nomade
Od 20€ na noč

Soba v Co-workingu za digitalne nomade

Si Digitalni Nomad?Bi preživljal aktivne počitnice z možnostjo dela na daljavo s pisarni le korak od narave Julijskih Alp spredi Kranjske Gore?Pridi in preživi čas v Kranjski Gori! Naša pisarna ti ponuja vse kar potrebuješ za delo na daljavo.Želiš preživljati počitnice pri nas BREZPLAČNO? Si ustvarjalec multimediskih vsebin? Z veseljem sodelujemo z ustvarjalci multimedijskih vsebin za YouTube, Instagram in TikTok!Pokaži in povej nam kakšne vsebine nam lahko ponudiš in kdaj bi želel bivati pri nas. Izpolni obrazec na dnu strani!
Jacob’s Creek DeLuxe Apartma
Od 90€ na noč

Jacob’s Creek DeLuxe Apartma

Jacob's Creek apartma je svetel apartma z odličnim pogledom na smučišče Kranjska Gora in bližnje gore. Apartma se nahaja le 10 minut hoje od središča Kranjske Gore. Lahko sprejme do 6 gostov. Apartma ima popolnoma opremljeno kuhinjo, dnevni / jedilni prostor, spalnico z zakonsko posteljo in ločeno kopalnico s kadjo. Brisače in posteljnina so na voljo. Obstaja tudi TV in Wi-Fi dostop do interneta, ki je našem gostu na voljo brezplačno. Za hišo je vrtna terasa (deli jo z drugim stanovanjem). Na voljo je brezplačno zasebno parkirišče.  
Jacob’s Lodge
Od 90€ na noč

Jacob’s Lodge

Jacob's Lodge vam ponuja vse, kar potrebujete za prijeten in prijeten oddih. Lodge se nahaja v čudoviti vasici Gozd Martuljek in ima čudovit razgled na gore. Lahko sprejme do 7 ljudi.
Jacob’s Lodge
Od 90€ na noč

Jacob’s Lodge

Jacob's Lodge offers you everything you need for a nice and comfortable holiday. Lodge is located in the beautiful village Gozd Martuljek and has a great view of the mountains. It can accomodate up to 7 people.